Sportauto haalt politie in. Je gelooft je ogen niet als je de bestuurder ziet!

Het idee uitdagen dat oudere dames traag zijn, is het 81-jarige Michalina Borowczyk-Jędrzeje. De Poolse grootmoeder is de trotse eigenaar van een 2016 Subaru WRX STI, een auto waarmee ze iedere dag een ritje maakt. Foto’s en videoclips van haar die de coole sportwagen besturen, zijn online online gegaan, tot groot vermaak van jongere Poolse inwoners.

Toen Michalina met de media sprak, onthulde ze dat ze al sinds haar jeugd gepassioneerd is over snelle auto’s. En nu ze met pensioen is, heeft ze alle tijd om rond te rijden in haar favoriete auto. Sommige rapporten hebben gesuggereerd dat de Subaru niet Michalina’s eerste auto is – ze heeft blijkbaar meerdere Opels, een BMW, een Mazda en een Honda eerder gehad. Maar Subaru is altijd haar favoriet geweest en ze heeft 13 jaar gespaard voordat ze eindelijk de auto van € 46.000 ($ 50.285) kon betalen. “Ik ben dol op het geluid van zijn motor,” zei ze. “Het spint, het is een genoegen. Deze auto heeft een ziel, een hart en het heeft me in tegenstelling tot andere auto’s verslaafd gemaakt. ”

Michalina, een inwoner van Katowice, neemt haar auto’s vaak mee naar ritten naar andere steden, zoals Czestochowa, Krakau en Wroclaw. Ze slaagt erin om 6.000 tot 9.000 mijl te rijden per jaar, wat niet slecht is gezien haar leeftijd. Natuurlijk is het onderhoud van deze auto’s niet bepaald goedkoop, maar de besparingen van haar investeringen en huur van haar overgeërfde eigendommen helpen haar om haar dure hobby in stand te houden.

Dit verhaal laat je gewoon zien dat je niet hoeft te stoppen met plezier maken alleen omdat je ouder bent. Als een 81-jarige dame een 300 pk Subaru WRX kan besturen, kan ik absoluut videospellen blijven spelen zonder bang te hoeven zijn dat mensen denken dat ik onvolwassen ben. Bedankt Michalina! Oh, en ik ben dol op je rijhandschoenen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *