Betjenten stopper en racerbil. Du vil blinke to gange, når du ser chaufføren!

Udfordringen om, at ældre damer er langsomme, er 81-årige Michalina Borowczyk-Jędrzeje. Den polske bedstemor er den stolte ejer af en 2016 Subaru WRX STI, en bil, som hun nyder at tage for en tur hver eneste dag. Fotografier og videoklip af hende, der kører den sorte sportsvogn, er blevet virale online, meget til underholdning for yngre polske beboere.

I forbindelse med medierne afslørede Michalina, at hun har været lidenskabelig for hurtige biler siden barndommen. Og nu hvor hun er pensioneret, har hun masser af tid til at køre rundt i byen i sin yndlingsbil. Nogle rapporter har antydet, at Subaru ikke er Michalinas første bil – hun har tilsyneladende ejet flere Opels, en BMW, en Mazda og en Honda før dette. Men Subaru har altid været hendes favorit, og hun sparer sig i 13 år, før hun endelig har råd til € 46.000 ($ 50.285) bil. “Jeg elsker lyden af ​​sin motor,” sagde hun. “Det springer, det er en fornøjelse. Denne bil har en sjæl, et hjerte, og i modsætning til andre biler fik det mig til hook. ”

Michalina, en beboer i Katowice, tager ofte sine biler til rides til andre byer, ligesom Czestochowa, Krakow og Wroclaw. Hun formår at sætte 6000 til 9000 miles af at køre et år, hvilket slet ikke er dårligt i betragtning af hendes alder. Selvfølgelig er opretholdelsen af ​​disse biler ikke ligefrem billigt, men besparelserne fra hendes investeringer og leje fra hendes arvede ejendomme hjælper med at holde hendes dyre hobby i gang.

Denne historie går bare for at vise dig, at du ikke behøver at stoppe med at have det sjovt, bare fordi du er ældre. Hvis en 81-årig dame kan køre en 300 hk Subaru WRX, kan jeg helt sikkert fortsætte med at spille videospil uden at bekymre folk, der tror, ​​jeg er umodne. Tak Michalina! Åh, og jeg elsker dine drivhandsker.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *